BOMBAY CURRY HOUSE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 966 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bombay Curry House. Meer weten? Ontdek meer

9 apr 2024 om 23:51 Good essen
5 apr 2024 om 12:26 Ondanks dat ik verkeerd had ingevuld ( ophalen ipv bezorgen ) na telefonisch contact toch nog bezorgd top.
3 apr 2024 om 7:56 Great service and tasty food!
2 apr 2024 om 1:02 Heeerlijk !!!!!
31 mrt 2024 om 20:21 Netjes op tijd geleverd en lekker eten, nog goed warm.
31 mrt 2024 om 14:06 bezorging bestelling duurde erg lang helaas. Eten was lauw, lam was taai zeer pover gerecht. kKebab was ok, maar ook heel lauw. bezorger was vriendelijk, maar vind eten belangrijker. ik lig in het ziekenhuis, wilde proberen, maar voor mij niet meer.
29 mrt 2024 om 12:14 Good essen
27 mrt 2024 om 1:05 Good essen
24 mrt 2024 om 12:30 Ik wou de huisnummer veranderen en belde hiervoor naar het restaurant en kreeg een boze onbeschofte man aan de lijn die schreeuwde tegen mij om engels te praten? Echt mega onvriendelijk, en gemeen. Ook kreeg ik niet wat ik besteld had. nooit meer!
12 mrt 2024 om 12:39 Samosas waren zompig en dropen in de olie ipv knapperig. De rest was niet bijzonder smaakvol, ook heel veel olie. Alles proefde oud. Tandoori kip was extreem teleurstellend. Zonde van mijn geld, nooit meer!
11 mrt 2024 om 9:12 Het was erg lekker en smaakvol, snelle bezorging. Curry was ietsje zoutig maar desondanks ging het wel op en smaakte het wel erg lekker. Voorgerecht kip tandoori mag wel wat meer zijn voor dat bedrag, was beetje karig. Naan was sowieso lekker:)
9 mrt 2024 om 20:17 Helemaal toppie, het was echt lekker , was de eerste keer , zeker voor herhaling vatbaar!